به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، علی اشرف رشیدی با بیان اینکه بستنی از خانواده لبنیات است، گفت: این ماده خوراکی از نظر وجود کلسیم در آن مفید است، علاوه بر این با وجود شکر و چربی موجود در آن، بستنی عملا خوراکی انرژیزایی محسوب میشود.
وی به طبیعت خنک بستنی اشاره کرد و افزود: این خنک بودن موجب میشود که در فصول گرم سال دمای بدن به تعادل برسد و از این جهت مصرف آن میتواند مفید باشد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه انواع بستنی بسته به مواد مورد استفاده در آن ارزش غذایی متفاوت دارند، گفت: در این میان بستنی سنتی به دلیل استفاده از شیر طبیعی از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است.
رشیدی گفت: تنها نکته مهم در خصوص بستنی سنتی بحث وضعیت بهداشتی تهیه آن است و اگر بصورت کاملا بهداشتی تهیه شود، نسبت به سایر بستنیها ارجحیت دارد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه استفاده زیاد از بستنی میتواند آسیبرسان باشد، گفت: مصرف زیاد بستنی به دلیل قند و چربی بالا میتواند موجب چاقی و افزایش قند و چربی خون شود، بنابراین برای افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی بوده و یا چربی و قند خون بالا دارند توصیه میشود به میزان کم و با احتیاط از این ماده خوراکی استفاده کنند.
وی افزود: برای سایر افراد سالم هم توصیه میشود مصرف بستنی در حد متعادل باشد، اما برای کودکان مصرف این خوراکی به صورت روزانه بلامانع است.
رشیدی گفت: کودکان بالای پنج سال میتوانند روزانه یک بستنی مصرف کنند، اما برای کودکان زیر پنج سال مصرف این ماده خوراکی چندان توصیه نمیشود و باید مصرف آن بصورت بسیار محدود باشد.
نظر شما